Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ontwikkeling

documentbeheer & datamanagement

ban_DD02

Samenwerking

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt om gezamenlijk met een product leverancier op te trekken. De relatie tussen de klant en de productleverancier vinden wij essentieel. Samen met de product leverancier willen wij uw oplossing ontwikkelen of samenstellen. Dit heeft als voordeel dat er geen discussies ontstaan over maatwerk en de verantwoordelijkheden hierover en software updates geen problemen zullen veroorzaken; kortom: de werking van de applicatie is gewaarborgd.
 
Indexeren, validatie en conversie  

Business Partner

eSdata is Business Partner van BlueCielo. Afhankelijk van uw situatie wordt BlueCielo Teamwork of BlueCielo Meridian ingezet. Voor BlueCielo Meridian zijn ook diverse modules beschikbaar, zoals de Global Collaboration Framework, de Advanced Project Workflow module, de Assetmanagement module en de Publisher Framework module.
 

Maatwerksoftware

Naast de producten van BlueCielo kan eSdata ook maatwerksoftware ontwikkelen om de integratie met documentbeheersystemen te vereenvoudigen.

› beheeroplossingen en informatiesystemen
› tools tbv engineering
› sjablonen en templates

Disclaimer:

eSdata is onderdeel van Stevens Engineering.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacy verklaring van toepassing.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar info@esdata.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen? Bel +31 (0)591 652080

Of stel uw vraag via ons contactformulier ›