Introductie

over eSdata documentbeheer & datamanagement

Documentbeheer & datamanagement

In het huidige digitale tijdperk groeit het aantal documenten binnen een organisatie fors en worden bestaande documenten regelmatig gewijzigd. Vaak zijn er ook nog papieren archieven aanwezig, waarin ook waardevolle documenten liggen opgeslagen.

Doordat documenten dikwijls door meerdere partijen gebruikt en gewijzigd kunnen worden, is adequaat beheer nodig om overzichtelijkheid, toegankelijkheid en integriteit te borgen. Dit moet uiteraard gepaard gaan met passende beheerkosten en minimale risico’s ten aanzien van informatieverlies.

Voor het inrichten en het beheer van documenten en data kunt u ons inschakelen.

Wie zijn wij?

eSdata is onderdeel van Stevens Engineering en actief op het gebied van documentbeheer en datamanagement. Onze missie is bedrijven te ondersteunen in het opzetten en implementeren van deugdelijk documentbeheer, onafhankelijk van het gekozen asset- of DocumentManagementSysteem.

Naast advies en implementatie van het DocumentManagementSystemen heeft eSdata ruime ervaring met het analyseren en valideren van informatie en documenten. Bij het migreren van bestaande archieven (zowel papier als digitaal) naar een DMS-omgeving kan eSdata ook het scannen en indexeren verzorgen. Verder is specifieke ervaring aanwezig met informatieconversie door middel van tools, om bestanden van Metadata te voorzien.

Onze oorsprong komt voort uit de engineering branche. Naast onze kennis van CAD en de integratie hiervan, hebben wij veel expertise op het gebied van assetmanagement. Door gedegen kennis van industriële processen en bijbehorende installatiegegevens kunnen wij meerwaarde leveren tijdens en na implementatieprocessen.

 

Gegevens:

eSdata
Hooggoorns 40
7812 AM Emmen
tel. +31 (0)591 652080
e-mail info@esdata.nl

Over eSdata

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed documentbeheer is. U wilt de juiste informatie snel beschikbaar hebben. Wij zijn u graag van dienst bij de ontwikkeling, validatie en implementatie van een goed documentbeheersysteem.

Disclaimer:

eSdata is onderdeel van Stevens Engineering.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacyverklaring van toepassing.
Kijk hier voor ons cookie beleid.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar info@esdata.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen?

Bel +31 (0)591 652080

Of stel uw vraag via per e-mail ->