Ontwikkeling

documentbeheer & datamanagement

Samenwerking

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt om gezamenlijk met productleveranciers op te trekken, waarbij we de belangen van de klant niet uit het oog verliezen. De relatie tussen de klant en de productleveranciers vinden wij essentieel. Samen met de productleveranciers willen wij voor u de juiste oplossing ontwikkelen of samenstellen. Dit heeft als voordeel dat er geen discussies ontstaan over maatwerk en de verantwoordelijkheden hierover en dat software updates geen problemen zullen veroorzaken; kortom: de werking van de applicatie is gewaarborgd.

Business Partners

eSdata is Business Partner van Accruent. Afhankelijk van uw situatie wordt BlueCielo Teamwork of BlueCielo Meridian ingezet. Voor BlueCielo Meridian zijn ook diverse modules beschikbaar, zoals de Global Collaboration Framework, de Advanced Project Workflow Module, de AssetManagement Module en de Publisher Framework Module.

 

Maatwerksoftware

Naast de producten van Accruent kan eSdata ook maatwerksoftware ontwikkelen om de integratie met documentbeheersystemen te vereenvoudigen:

 

  • beheeroplossingen en informatiesystemen
  • tools t.b.v. engineering
  • sjablonen en templates

Gegevens:

eSdata
Hooggoorns 40
7812 AM Emmen
tel. +31 (0)591 652080
e-mail info@esdata.nl

Over eSdata

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed documentbeheer is. U wilt de juiste informatie snel beschikbaar hebben. Wij zijn u graag van dienst bij de ontwikkeling, validatie en implementatie van een goed documentbeheersysteem.

Disclaimer:

eSdata is onderdeel van Stevens Engineering.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacyverklaring van toepassing.
Kijk hier voor ons cookie beleid.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar info@esdata.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen?

Bel +31 (0)591 652080

Of stel uw vraag via per e-mail ->